BBQ @ Lagun
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
17 September 2006 | Nederland, Amsterdam
Maar... ik wil nog wel echt wat schrijven over onze bbq in Lagun. Lagun is een plaatsje aan de westkust van het eiland, vlak onder westpunt (het meest westelijke plaatsje. die antillianen zijn zo dom nog niet ;)). de ouders van tarek (antilliaanse jongen, vriend van ronald (ronald is huisgenoot, grote ronald, we hebben er 2) snappen jullie het nog?) hebben een weekendhuisje in Lagun. omdat ronald jarig was geweest, mochten we in dat huisje chillen en bbq'en. nou, dat lieten we geen 2 keer zeggen... dat leek ons wel wat. ik was er al eerder geweest, dus wist hoe het er uit zag.. nou, DAT wil je wel :) ik zal het uitleggen. hier komt weer een 'stel je voor-moment':
je zit in een warme auto richting westpunt, na ongeveer 3 kwartier rijden zie je de zee en het huisje waar je moet zijn. je parkeert de auto, gaat naar binnen, loopt het huis door en all you see is SEA :) je loopt verder tot op het zeebalkon, voelt de zon en ziet ALLEEN MAAR ZEE... vanaf het balkon kan je de zee in springen, op het balkon kan je zonnen.. we hadden heel erg veel drankjes en lekkers en muziek. dus dat hadden we ook zo geregeld. lig je daar met je bakkes in de zon, de zee... wat je wilt...
wij maakten eerst nog even de bbq klaar voor die avond, want wij waren wat vroeger dan de rest en daarna lekker de zee ingegaan.. toen kwam de rest ook en was het één gezellige boel. met zn allen in het water, lachen, springen van het balkon (of vanaf het trappetje een stukje verderop (balkon was zo'n 9 meter hoog...)) drinken, zingen, dansen, eten.. echt perfect..
toen de zonsondergang.. WAUW.. ik denk dat iedereen zich wel voor kan stellen hoe zoiets is.. like in a dream, maar dan echt.. ik lag met jaimy (huisgenoot) in het water te dobberen. ik op een luchtbedje, hij in een kano en ondertussen gaat de zon onder..
na de prachtige zonsondergang hebben we gebbqt: verse vis, ossehaas-steaks, broodjes, sate, drankjes, enz. echt heerlijk.. na nog een aantal dansjes op het zeebalkon, sterren kijken en muziek zijn we weer naar huis gereden :)
een perfecte avond...
17 September 2006 - 16:53
Bert:
Jaloers? Ik? Heus niet.. Kwam dat overtuigend over of wat? :p -
17 September 2006 - 17:20
Suuske:
...WAUW!! Klinkt echt zoals in een film of iets wat je op tv ziet...te vet!
Tot over 5 weekjes!:)
Kusje -
17 September 2006 - 18:08
Kris:
oh lieverd, wat heb je het toch goed daar! Bah, Suuske gaat je gewoon al bijna weer zien ;), ik wil ook!!! -
18 September 2006 - 07:29
Dea:
Nou vind ik bij ons in de tuin een BBQ ook altijd erg leuk , maar als ik dit lees .....Ja dan vind je het maar saai Fijn dat we elkaar weer even gsproken hebben werd er bijna beter van dag en weer een dikke kus -
19 September 2006 - 20:35
Tijntje:
Ow meisje toch! Dat klinkt echt geweldig! Kan niet wachten om de zee te zien en te voelen (heb het er een hele week over gehad met een van mijn antiliaanse docenten, die me om 3 uur snachts leerde salsa dansen in de keuken! (ow ja, we waren op excursie))
Maarre, spreek je snel
luv joe
20 September 2006 - 16:22
Gerben:
Gelukkig heb ik sinds kort een huisgenootje van curacao, ghehehe, kan ik die mooi pesten met jou verhalen!
Ze noemt me nu al degasiado. Zoek dat maar eens op in je woordenboek! :p
xx