Wet&Wild
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
28 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
je rijdt in de jeep (lekker fris, want open dak) vanuit huis in ongeveer 5 min (normaal 5 min, dit keer iets langer want jamie, ronald en jonathan hadden zin in een sight seeing salina) naar mambo beach. daar parkeer je de jeep, loop je het strand op en je hoort de vrolijke salsa-muziek al tegemoet komen! tussen de palmbomen, onder de vrolijke sfeerlampjes loop je naar de bar, scoor je wat te drinken en wieg je je heupen alvast heen en weer :) daarna barst het feest los, antillianen die de salsa dansen, nederlanders die dat ook proberen, feestende mensen en dat allemaal onder de sterrenhemel, tussen de palmbomen op het strand! dit is wat ik wilde van curacao en het is er :)
ik heb geen foto's, maar die komen er ongetwijfeld nog!
liefs!
28 Augustus 2006 - 13:52
Gerben:
28 Augustus 2006 - 13:53
Gerben:
Nee, mezelf voor de gek houden werkt niet. -
28 Augustus 2006 - 13:55
Frans:
Lotte, stel je voor:
Je zit in het wisselvallige Nederland & gaat zo maar weer eens door met leren voor je tentamens van morgen... =P
Geniet van alles wat Curacao je gaat bieden, het begin klinkt meer dan goed!!!
-x- Frans -
28 Augustus 2006 - 14:18
Evelien:
Hoewel ik er nog niet woon voelt Nijmegen nu al leeg zonder jou :(
Maaaaaaaaar er is hoop want over 300 nog wat nachten slapen ben je weer terug! Tot die tijd zal ik het maar met deze site moeten doen.
Kusje -
28 Augustus 2006 - 15:04
Suuske:
Hoe vet klinkt dat!:) Leuk man! Gaan wij daar ook uit als ik er ben ;) Klinkt er leuk namelijk!
Kusje -
28 Augustus 2006 - 15:09
Anne:
En reken maar dat we ook zo gaan stappen als ik er ben! YES :) haha
Ik zat net ook te denken: oh morgen ff langs Lot.. maar dat gaat natuurlijk helemaal niet! Ach, trek je niet te veel aan van al die zeurende en jammerende mensen hier aan het thuisfront. Geniet maar lekker! X Anne -
28 Augustus 2006 - 16:26
Sjors:
WOW!
Klinkt echt hardstikke vet! Ik wil zo ook wel stage lopen op curacao;) Het nieuwe huisgenootje houdt zich wel erg goed schuil, heb haar nog steeds niet gezien...
Geniet ervan!
Sjors -
28 Augustus 2006 - 19:15
Kris:
Bij het lezen van de titel dacht ik even, oh jee...wat nu al ;)
maarrrr het klinkt helemaals! Ontzettend echt wel jaloers Gerben :p, ik wil iig haha. Wie gaat er mee op Salsa les zodat we als we Lot op gaan zoeken niet voor lul staan? ;)
Kusje! -
29 Augustus 2006 - 07:11
Dea:
Ja toe maar , lijkt nog steeds vakantie geweldig misschien moet ik ook maar op salsales gaan neem ik Henk mee zullen ze toch raar staan te kijken als wij daar staan te swingen Nog even en dan moet jij ook aan het werk ,geniet dus nog even van dit kus Dea -
29 Augustus 2006 - 20:47
Joukje:
Ik vond de titel anders behoorlijk Nederlands klinken: nat en waaierig ;) Klinkt super allemaal! Hou ons op de hoogte
29 Augustus 2006 - 22:08
Cura Buddy:
Leuk!!!
Ik denk ik laat ook een berichtje achter op je site! Ik vind het erg gezellig met je hier en ik ben blij dat je er bent!!!!!!!
DIKKE KNUFFEL -
30 Augustus 2006 - 13:33
Nik:
en ik heb m nu ook gevonden! Gister was mn internet beetje naar de haaien dus kon m nu pas kijken. Klinkt allemaal erg goed! En die foto's! RELAXED!!! Nu ik eraan denk: zal je meteen Lefties Soul Connection mailen... perfecte muziek voor zon, zee en strand!
Veel plezier nog!
xxx -
31 Augustus 2006 - 14:27
Elf!:
Looooottteee!! Wanneer kan ik un ijsje met je komen delen in ut ozo vette en vooral WARME curacaou?
Hihi!
xje