Mambo-bioscoop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu Mambo-bioscoop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu

Mambo-bioscoop

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

31 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam

Daar ben ik weer! Alles goed in nederland met jullie? Hoorde dat het nog bagger weer is? Nou, ik wil jullie niet jaloers maken, hier is het weer nog altijd super.. (nu heb ik het al gedaan he?)

Gisteravond zijn we naar Mambo geweest, daar is iedere dinsdag-avond een openluchtbioscoop (leuk woord voor galgje).. Hier komt weer een "stel je voor moment": Er staat een inmens groot bioscoopscherm op het strand en alle strandbedjes liggen voor dat scherm als stoelen/ bedden :) vanaf je bedje kijk je naar de film. ZOOOOOO ontzettend relax :)

Afgelopen dinsdagavond was de weddingplanner en we hebben toch zo iets romantisch meegemaakt! Halverwege is een pauze (met gratis popcorn) en na de pauze werd er een filmpje gestart.. Iedereen dacht huh? wat is dit voor reclame? waarom gaan we niet verder met de film.. wat bleek: het was een HUWELIJKSAANZOEK. de jongeman in kwestie had een filmpje gemaakt met allemaal stukjes van zijn meisje daarin.. aan het einde zag je hem een brief schrijven waarin stond dat ze het verlichte pad naar zijn hart moest volgen. vervolgens gingen alle lichten uit en was er over het strand een pad met allemaal fakkels.. ZO ontzettend romantisch.. dus bij deze: mannen, u weet wat u te doen staat ;)

daarna ging de film gewoon verder en was iedereen in zeer romantische stemming.. ik weet WEL hoe ik mijn dinsdagavonden door ga brengen! das een duidelijk zaak, op mambo beach!

• 01 September 2006 - 09:28

- G.:

Wat ontzetttend Romantisch zeg! Daaaar kom ik natuurlijk nooit overheen. Pff!!

Setting a high standard..

xx

• 02 September 2006 - 07:37

Dea:

getverdemme ik zou mijn ogen niet droog kunnen houden .Het zou je maar overkomen geweldig maar mijn dinsdagavonden worden ook weer leuk

• 04 September 2006 - 21:53

Kris:

DAT horen mannen nou te doen...! het zullen de paradijselijke sferen wel zijn die een man tot zoiets romantisch toe zet ;)

xxx