Weer wat foto's
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
14 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Daar ben ik alweer! Ik heb mijn camera weer eens een keertje zelf meegenomen en wat plaatjes gemaakt :)
De eerste paar foto's zijn van daaibooibaai.. Een strandje waar ik met Jorien, Ilse, Sandra en Els heen ben geweest. Was er nog niet eerder geweest, maar denk dat ik er nog wel vaker heen zal gaan! Tis echt mooi daar :) We hadden onderweg wel regen, maar daar scheen de zon weer :) EN het strand is gratis en ze hebben broodjes kroket! Ook best lekker om weer eens te eten!
De foto's met het zwembadwater zijn gemaakt op de knip :) Was daar met suuske, mloes en dr moeder.. Had nog nooit mn camera meegenomen, dus ook daar maar eens wat foto'tjes genomen :)
De laatste paar foto's zijn van mambo! Gewoon een normale zondagmiddag met huisgenoten chillen tot de happy hours op mambo en wet and wild beginnen :)
Snel weer meer!
Liefs Lot
14 November 2006 - 19:23
Suuske:
Mooi mooi mooi, als ik dit zo alles zie en naar buiten kijkt waar het regent krijg ik toch wel een beetje heimwee!! Ik verlang naar de zon!!
Kusje voor jouw! -
15 November 2006 - 14:24
Dea :
Ja wat zal ik er van zeggen , het lijkt mij daar wel leuk
Ga er ook maar eens een kijkje nemen maar dat duurt nog heeeeel lang -
17 November 2006 - 20:15
Annie:
lot.. wat ziet het er toch allemaal fiiiiiiiijn uit!! kus