PADI
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
20 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Kon ta bai? Aki tur kos bon :) Nee, ik zal het nederlands houden voor jullie ;) Hoe is het daar in nederland? Alles goed? Ik ben ook benieuwd naar jullie verhalen vanuit daar hoor! Hier gaat alles nog steeds goed!
Zaterdag had ik mijn PADI-examen (voor diegenen die niet weten wat je PADI is: dit is een open water brevet voor het duiken!). Ik moest een theorie-examen maken en ik had mijn laatste twee duiken waarin je alles moet laten zien wat je hebt geleerd. EN, goed nieuws: ik heb het gehaald :) Ik heb mn PADI :) Nu mag ik overal ter wereld duiken tot een diepte van 18 mtr!
We hadden onze examenduiken bij de directorsbay. Daar heb je onder water enorme wanden met koraal en een heleboel hele mooie vissen :) Echt heel erg mooi om te zien, je 'zwemt' (het voelt nog steeds een beetje als zweven..)langs de wand en hoever je omhoog en naar beneden kijkt, zie je de wand en het water. Super om mee te maken! Heel anders dan mijn andere duiken die ik heb gedaan! We hebben zelfs een kreeft gezien (die zie je normaal alleen 's nachts)!
EN... : Ik heb een groep dolfijnen gezien :) Zomaar in het wild! We waren NET het water uit en zagen ze vanaf het strand langs zwemmen/ springen/ duiken.. Helaas waren we er net uit, anders hadden we er tussen gezwommen! Maar zo was het ook erg tof om te zien! Mijn eerste kennismaking met deze beestjes :)
Dat over het duiken, verder ben ik gister met Jaimy, Ronald en Jonathan naar daaibooibaai geweest. Blijft een heerlijk strandje :) Gratis, superhelder water en goedkoop strandtentje erbij! Op de terugweg zijn we nog even gestopt om naar een groepje wilde flamigo's te kijken! Ook dat kwamen we zomaar tegen. Stond een groepje leuk op één poot te staan, heel mooi, wat zijn die beesten roze zeg!
De avond weer afgesloten bij wet&wild, zoals dat hoort op zondagavond :)
Weer een lekker weekend dus.. Het blijft raar hoor, 32 graden, midden november.. Ik besefte het me ineens toen ik achter op de landrover lag. Ik lag daar in mn bikini, op de duikspullen, in de armen van Jaimy, rijdend van directorsbay terug naar de duikschool, in een zacht briesje naar de ondergaande zon te kijken.. Half november; in je bikini achterop een auto en het dan niet koud hebben..
Een beetje vreemd, maar wel lekker ;)
Dat was het weer even vanuit hier!
Liefs,
Lot
20 November 2006 - 17:33
Joukje:
Gefeliciteerd zeg!!!! Super tof!
Nou ja november in Nederland ik zeg: (harde )wind, regen, hagel, geen bladeren meer aan de boom maar wel op het spoor, en erg koud!
Klinkt dat van jou toch beter!
kuzz -
20 November 2006 - 18:16
Suuske:
Gefeliciteerd!:) Oh hoe vet is dat een groep wilde dolfijnen!!!
ja idd lot dat weer bij jouw klinkt beter! veel beter!!
Geniet er maar goed van!:)
Kusje -
21 November 2006 - 08:16
Dea :
Gefeliciteerd ,
Wat een mooie wereld onderwater heb je ook gezien of Flipper erbij was of zwemt die , al in een bejaarde zwembad he maar de herfst hier is ook erg mooi hoor .ik heb weer lekker een trui aan .
Dag lief , heb je ,je schoen al mogen zetten -
21 November 2006 - 17:32
Lot:
heyyy naamgenootje/huisgenootje;)
heb eindelijk je site gevonden!:D
geluksvogel, dat je die dolfijnen hebt gezien .. lijkt me echt vetjes!:)
tot strakjesss
x lot -
22 November 2006 - 15:27
Gerben:
Haha, november rain krijgt ineens een hele andere betekenis zo, zeker?? ;)
Ennuh, GEFELICITEERD!! Cool dat je het gehaald hebt (alhoewel wij natuurlijk niks anders verwachtten ;))
Have (more) fun!!
- G. -
24 November 2006 - 15:26
Jorien:
Wat hebben we het toch heerlijk hier he Lot!!
We gaan hier nog lekker 7 maanden van genieten!!
Dikke knuffel
en tot straks.
xxx Jor -
27 November 2006 - 21:48
Lydia:
Hoi Lotte,
Wat ongelooflijk leuk om je zo te kunnen volgen. Uit je verhalen blijkt wel dat je het erg geniet van alles wat je beleeft. Eigenlijk zijn we gewoon een beetje jaloers op je met z'n allen. Blijf genieten en leuke dingen schrijven het is voor ons een genot om het te lezen. Heel veel groeten van ons alle vier. Dikke knuffel van Lian en Jasmijn.