Lang, lang geleden! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu Lang, lang geleden! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu

Lang, lang geleden!

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

08 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam

Hee daar iedereen :)

allereerst: un felis aña nobo!

Het is weer lang, lang geleden dat ik iets geplaatst heb (ja Ilse, toen woonde jij hier ook nog! lijkt al zo lang geleden.. ik zit nu in jouw kamertje :) dus is het idd hoog tijd voor iets nieuws!) en ik ga nu nog even niet iets nieuws plaatsen want ik zit op mn stage. daar moet natuurlijk gewerkt worden (ja oom en tante, ik werk dus nog steeds en dat gaat nog goed, ik zal ook daar wat over vertellen binnenkort!). ik dacht ik laat in ieder geval even een berichtje achter dat ik nog leef en dat ik nog steeds op curacao ben!

vanavond komen pap en mam hier aan :) ze zitten alweer een tijdje in het vliegtuig nu. een heel raar idee voor mij, dat ze al een tijdje 'op weg' zijn naar hier en dat ik in die tussentijd nog heb liggen slapen, werken en ze dan pas vanavond op ga halen.. maar ik heb er echt ontzettend veel zin in! lekker drie weken met pap en mam hier :)

verder heb ik een niet al te leuke kerst gehad.. ten eerste omdat ik met kerst gewoon bij familie wil zijn, lekker met zn allen wandelen in de kou, koken en wijntjes drinken met zn allen.. dus dat was een groot gemis.. daarnaast heb ik Jaimy 1e kerstdag op het vliegtuig terug naar NL gezet.. dat maakte (en maakt) het nog een stuk moeilijker.. kerstdagen hier dus niet fantastisch. oud en nieuw daarentegen heb ik op mambo gevierd (met nog heel veel anderen) en dat was erg gezellig :) dresscode was 'white' en dat was zo mooi :) iedereen in het wit, overal fakkels en iedereen in een goede bui :) erg leuk :) om 7 uur ook al een beetje nederlands oud en nieuw gevierd in de tropen (een restaurantje), was ook leuk, wel apart om 7 uur (lieve kris en anne, bedankt voor het bellen.. zo fijn om jullie te horen)(jaimy, jij ook bedankt.. fijn om je direct te horen (L))

nou, inmiddels staat er toch al een heleboel, dus nu ga ik echt stoppen en de volgende keer typ ik verder :)

liefs Lot

• 08 Januari 2007 - 15:33

Joukje:

Zoals ik al zei geniet van de komende weken je hebt het verdiend!!

kuzz

• 08 Januari 2007 - 15:57

Bert:

Dat was inderdaad een tijdje geleden.;) Leuk dat je pap en mam ff langskomen.

• 08 Januari 2007 - 16:15

Sjoes:

Klinkt nog steeds goed! Wou dat ik dalijk met Helma en Tijntje mee zou gaan...:) Have fun! (en werk ze natuurlijk;))

• 08 Januari 2007 - 18:14

Suuske:

joukje zegt precies het zelfde als ik je gister al gemaild heb :)
    Geniet, geniet geniet!!:)

liefs

• 08 Januari 2007 - 20:14

Kris:

het liefste was ik bij je ouders in hun koffers gekropen! Een fijne tijd daar met paps en mams! Kus!

• 11 Januari 2007 - 14:00

Ilse:

hey meissie!

Goed om te lezen dat je de laatste weken heb overleefd! Het afscheid zal idd wel zwaar zijn geweest. Geniet nu maar lekker van je familie om je heen en van alle leuke dingen.

Liefs Ilse