Pap en mam in curacao
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
19 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
allereerst iedereen ontzettend bedankt voor alle mailtjes, berichtjes, kaartjes, smsjes, reacties en het pakketje (L) op mn verjaardag :) super lief en leuk allemaal! ik heb een hele leuke verjaardag gehad! de avond ervoor hadden mn lieve huisgenootjes een surprise etentje voor me georganiseerd. ik ging met pap en mam naar de Heeren, wist natuurlijk van niks en op het moment dat ik naar de tafel loop kwam iedereen al zingend aanlopen! mijn hele stoel versierd en op de tafel allemaal cadeautjes! het etentjes was ook erg gezellig, bedankt lieverds! die avond bleef ik bij pap en mam in chogogo slapen. de volgende ochtend heerlijk ontbeten en allemaal cadeautjes die mee waren gekomen uit NL uitgepakt. iedereen heel erg bedankt daarvoor, echt leuk! verder zijn we naar mn werk geweest waar ik heb getrakteerd en waar we lekker hebben zitten bijkletsen. alles aan pap en mam laten zien en toen naar de promenade gegaan waar ik een nieuwe bikini heb gekocht van mijn verjaardagsgeld. toen nog uit eten en 's avonds lekker bij mn huisgenoten gezeten :)
verder heb ik deze week ook vakantie gehad en heb ik veel met pap en mam ondernomen. we hebben flamingo's gezien, zijn naar een landhuis geweest, gesnorkeld op porto marie, playa kalki en de knip. we zijn naar boka tabla geweest, met pap heb ik de christoffelberg beklommen, we zijn naar het museum kura hulanda geweest, hebben een rondleiding door otrobanda gehad en we zijn heel erg veel uit eten geweest: zanzibar, scampi's, goodfellas, de Heeren enz. Vandaag gaan we eten op de markt en daarna naar blaauwbaai. ik heb enkele foto's (gemaakt met mn nieuwe toestel, gekregen voor mn verjaardag van pap en mam) online gezet van de afgelopen week! link:
dat was het weer voor even! hoop dat met jullie ook alles goed gaat!
liefs,
lot
19 Januari 2007 - 16:09
Joukje:
Klinkt goed allemaal! Geniet nog ff van je papa en mama!