foto's again!
Door: Lotte
Blijf op de hoogte en volg Lotte
22 Januari 2007 | Nederland, Amsterdam
some pic's from a sunny sunday on the island.. I love mambo beach on sunday's!
22 Januari 2007 - 16:02
Suuske:
anders ben je ff bruin, bijna zwart ;) haha, maar je ziet er goed uit!
en wat heb je daar in je hand...fruitpunch!! HEerlijk! Is niet verkeerd zo'n zondag!
Kusje -
22 Januari 2007 - 16:03
Joukje:
Jeetje beetje onvoorstelbaar die fotos! Jij MEGAbruin, super mooi weer warm strand, mooie bomen, blauwe cd.. Grauw, grijsd en coen swijnenberg verteld me net dat het vannacht 6 graden gaat vrienzen dus NEE HOOR BEN NIET JALOERS!! -
22 Januari 2007 - 16:05
Bert:
Ziet er echt erg chill uit, hier gaat het de komende dagen vriezen...:( Ik wil lente/zomer!!! -
22 Januari 2007 - 17:54
Gerb:
Zo..
Dat was weer een druk dagje werken zo te zien..
22 Januari 2007 - 18:39
Lisette:
Nou Lot, als ik die foto's zie, wil ik ook niet meer naat huis hoor :-(..
XxX
Lisette -
24 Januari 2007 - 07:29
Helma:
nu ik deze foto's gezien heb heb ik helemaal geen zin meer in over twee weken ;) -
24 Januari 2007 - 19:21
Ton:
hoe gaat het met je vader en moeder in buurt - vermaken ze zich nog - wat beleven ze allemaal - we horen dat wel als ze terug zijn of willen ze daar blijven? -
24 Januari 2007 - 20:03
Ilse:
Heimweeeeeeeeeh :( Meer kan ik er niet uit krijgen vandaag... En het is toch geen fruitpunch maar rosé zeker?! Blijf genieten meis!
Liefs Ilse -
26 Januari 2007 - 21:44
Lot:
hey lottie
nice picca's!!:D
en mooie nieuwe bikini!
doe iedereen de groetjes van me!
kus lot -
29 Januari 2007 - 15:25
Gerda:
graag ook een foto van jou met je nieuwe bikini -
01 Februari 2007 - 18:19
Anneee:
WHY DID WE BREAK UP?!
haha nee lot, supergave foto's! wat een toffe bikini en ik wil ook zo bruin zijn! En die foto hierboven in je profiel is echt de mooiste die ik ooit gezien heb geloof ik!
<3 Anne