Zeilen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu Zeilen! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu

Zeilen!

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

30 April 2007 | Nederland, Amsterdam

Dag lieve mensen!

Daar ben ik weer met een berichtje. Inmiddels is het zondagavond, de dag voor koninginnedag, ik ben net terug van weer een wilde avond op mambo en wet&wild en lig nog even mn foto's te bekijken.

Afgelopen vrijdag ben ik namelijk wezen zeilen! Met caroline, jenske en maartje (collega's en lieve meiden)! Een week eerder, na onze sleep-over, waren we op blauwbaai en daar hadden we kennis gemaakt met Ivo. De jongen van de catamaran. We hebben toen een uurtje met hem gezeild en dat was zo leuk, dat we meer wilden! Dus afgelopen vrijdag zouden we weer! We wilden naar Klein Curacao zeilen, maar dat was te ver en te gevaarlijk (ivm stromingen) dus iets anders. We zijn vanaf blauwbaai eerst naar boka sami (lief vissersdorpje)gezeild, daar even wat gedronken en daarna wat verder richting vaersenbaai. Daar weer omgekeerd richting blauwbaai. Het was echt superleuk! Zo zie je curacao eens van een andere kant. Vanaf zee ziet het er allemaal heel anders uit kan ik je zeggen!

Ook vond ik het echt leuk om te leren! Ik mocht sturen van Ivo (ik was een erg goede stuurvrouw volgens hem) en ook mochten we midden op de boot zitten om de fok te wenden en 'op bak' te zetten. Jaja, lot heeft leren zeilen! Erg vet om door die hoge golven te gaan! Weer een hele ervaring erbij kan ik jullie zeggen!

Jenske is vandaag weer naar NL gevlogen :( Erg jammer, het was erg leuk werken met haar. Maar op deze manier met het zeilen wel een erg leuke afsluiting gehad!

Wat foto's voor een kleine indruk hier:

Binnenkort weer meer foto's en nieuws!

Heel veel liefs!

Lot

p.s. Rosa, ik mis je hier.. :( Wet&Wild is veel minder leuk zonder jou!

• 30 April 2007 - 09:37

Dea :

ach ja , wat zal ik eens zeggen alweer leuk en zeg .....ga verder met genieten

• 30 April 2007 - 11:50

Suuske:

wat gaaf zeg dat je hebt leren zeilen! nou idd wat je mama zegt, geniet er nog van! hier is het ook mooi weer :)
    x

• 30 April 2007 - 17:44

Elf!:

Varen, varen, over de baren, varen, varen over de zee :)
    Zeg lot, je moet ut daar niet al te leuk hebben he.. anders kom je niet meer terug :(

Liefs elf

• 01 Mei 2007 - 11:05

Gerben:

Waaa!!

Mooie foto's weer Lot!
    Koninginnedag Nijmegen was leuk! Alleen.... Ach ja, bedenk zelf maar wat er miste ;)

Anne heeft een chickie en ze is echt cool! Haha, dansen in't hunnenpark (ofzo?) Rocksss!

*kus

- G.

• 02 Mei 2007 - 18:07

Gerda:

dat brengt ons weer een idee! we krijgen het nog druk als we bij je zijn.
    Ik ben alvast aan het voorbruinen. het lukt nog niet om de reis een werkbezoek te laten zijn. Ook de 'heidag' voor managers wilden ze niet op curacao houden.
    groetjes