Foto´s - Reisverslag uit Puerto Varas, Chili van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu Foto´s - Reisverslag uit Puerto Varas, Chili van Lotte Heuff - WaarBenJij.nu

Foto´s

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

30 Januari 2012 | Chili, Puerto Varas

Dankzij de slimme tip van Ellen (thanks!), hier de link om mijn foto´s op facebook te kunnen bekijken:

Ik ben nu dus in Chili, maar helaas regent het al twee dagen waardoor al onze plannen letterlijk in het water zijn gevallen. We zitten in een plaatsje aan een meer waar we uitzicht zouden moeten hebben op twee prachtige vulkanen, maar die zien wij dus niet. Helaas... We zitten al twee dagen te niksen in het hostel (wat overigens het beste hostel is waar we tot nu toe in hebben gezeten, met een ontbijt waar je U tegen zegt (weer eens wat anders dan stokbrood met boter en jam), dus we hadden het slechter kunnen treffen, maar toch..). Wij pakken zo de bus naar Pucon (ook Chili, ook een vulkaan daar) en hopen op beter weer daar!

Jullie veel plezier met de sneeuw! Ik ben wel een klein beetje jaloers!

Liefs Lot

• 30 Januari 2012 - 15:21

Olga:

prachtige lotte, ben jaloers!

• 31 Januari 2012 - 08:31

Marjo Eijkemans:

Wat een mooie natuurfoto's, die kunnen meteen in een reisgids van een touroperator worden geplaatst!
    Ik reis daardoor mooi met je mee....:)
    Heel veel plezier op jouw ontdekkingstocht . Ik blijf in Maarn meegenieten van jouw droomreis !

lieve groeten,
    Marjo

• 31 Januari 2012 - 22:18

Anne:

lotte het sneeuwt!!!!!!!!!

• 01 Februari 2012 - 18:21

Alex Super:

Fantastische foto's.
    Geniet er met volle teugen van en blijf vooral fotó's maken.